Hvordan får man en kvinde til at sprøjte?

Det er bare et af mange mærkelige spørgsmål som Google foreslår, når man starter en søgning med "hvordan". I går skrev jeg om søgesætningen hvordan man begår selvmord, og i dag er jeg så gået over i det mere erotiske hjørne. Det er nu ikke fordi at få kvinder til at sprøjte er noget jeg praktiserer selv, eller fordi jeg har en særlig interesse for at vide dette. Jeg er single, så det er ikke så relevant.

Det betyder dog ikke, at der ikke er andre der har lyst til at vide dette. Da jeg skrev om søgningen hvordan man begår selvmord, ville jeg af moralske årsager ikke anbefale nogle selvmordsmetoder. I dag har jeg ingen problemer. Jeg tillader mig dog at bytte lidt om på spørgsmålet, så i stedet for "Hvordan får man en kvinde til at sprøjte?", bliver mit spørgsmål "Hvordan får man en sprøjteorgasme?". Det skal i øvrigt siges, at jeg ikke har en pap forstand på det, så mit svar bliver baseret på eksterne kilder :-)

Sådan får man en sprøjteorgasme

Inden den egentlige vejledning, skal vi lige have lidt basisviden først. Faktisk er der lidt uenighed om det er alle kvinder der kan få sprøjteorgasme. Nogle mener, at det kun ca 20% af alle kvinder der kan sprøjte, andre mener at alle kan lære det. I hvert har nogle kvinder lettere ved at få en sprøjteorgasme end andre. Nogle enkelte kan sprøjte bare ved at onanere eller have sex med sin partner, men langt de fleste skal have mere fokus på g-punktet.

Ved at massere g-punktet bliver det fyldt med væske. Det er denne væske som bliver frigivet under orgasmen. Det er værd at bemærke, at denne væske på ingen måde er tis, men en saltholdig opløsning. Under denne proces kan det godt føles som om at man skal tisse, men kroppen forhindrer dette. Det er nøjagtig ligesom at mænd ikke kan tisse under erektion og orgasme.

Det første skridt mod en sprøjteorgasme er at slappe helt af og finde et behageligt sted. Det kan for eksempel være på badeværelset eller i stuen. Uanset hvad du vælger, bør du nok overveje at bruge en håndklæde til at tage de værste mængder. Med mindre du har din kæreste i nærheden, bliver det nødvendigt med noget sexlegetøj, for at kunne masere g-punktet. Det bedste er en dildo der er specielt designet til at stimulere dette punkt.

Man bør starte stille og roligt op. Det er derfor bedst at starte op med "normal" onani, ved at masere klitoris og rundt omkring skeden. Brug så meget glidecreme som du ønsker, og gør eventuelt brug af en vibrator. Det er vigtigt at blive rigtig opstemt for at kunne få en sprøjteorgasme. Hvordan du gør er helt op til dig selv og hvad du tænder mest på.

Når du føler du for alvor er blevet "varm", så er det tid til at masere g-punktet. G-punktet sidder ca. 4-5 centimer oppe på forsiden af skedevæggen. Det føles normalt som et lille, glat område i skeden under ophidselse. Gør brug af forskellige stød og prøv at bevæge legetøjet i cirkelbevægelser. Det vil sjældent give nogen god effekt med "ind og ud" metoden. I stedet vil en hård og fast "op og ned" bevægelse typisk give mest. Hårdt, men det skal naturligvis ikke gøre ondt.

Prøv at lukke øjnene og fokusere på sensationen. Når du nærmer dig, vil du begynde at mærke en følelse af at du skal tisse. Det skal du ikke, men det er et tegn på, at du er klar til at sprøjte. Bliv ved indtil du er ved at sprænges. Det skal nærmest føles som om at du er gravid og er ved at føde (uden smerter).

Når du ikke kan holde det længere, så træk dildoen hurtigt ud og ejakuler. Bare giv fuldstændig slip. Lykkes det første gang, er det fantastisk, men det er ikke sikkert man er lige heldig. Det kan være man skal igennem samme procedure flere gange. Forhåbenlig vil det til sidst lykkes. Det vigtigste er, at man er tilpas opstemt og bygger op til man føler man er lige ved at sprænges.

Husk at øvelse gør mester - så skal det nok lykkes til sidst :-)